Місцева програма «Пакунок малюка»: З початку року 13 багатодітних сімей Дрогобицької МТГ отримали допомогу

8:56 21 Липня 2021

На підтримку багатодітних сімей Дрогобицької МТГ рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 24.12.2020 №40 затверджено Програму «Пакунок малюка на 2021-2022 роки». Програма сприяє покращенню вирішення соціальних проблем, збільшенню кількості багатодітних сімей, формуванню у молоді відповідального та усвідомленого батьківства, спонукає до покращення демографічної ситуації. Метою Програми є надання матеріальної підтримки сім’ям міст Дрогобича, Стебника та сіл: Бистриця, Биків, Глинне, Новошичі, Ортиничі, Болехівці, Нове Село, Брониця, Верхні Гаї, Воля Якубова, Дережичі, Монастир-Дережицький, Добрівляни, Долішній Лужок, Лішня, Монастир-Лішнянський, Михайлевичі, Нижні Гаї, Бійничі, Почаєвичі, Раневичі, Рихтичі, Хатки, Снятинка, Залужани, Старе Село, Унятичі, Нагуєвичі, Медвежа, Стунниця, Котоване, Селець, – у яких народилися діти у 2021- 2022 роках.

«Пакунок малюка» є безповоротною адресною соціальною допомогою сім’ям, у яких народилися немовлята в 2021-2022 роках і є четвертими (та наступними) дітьми в сім’ях, де виховуються діти до 18 років, а також сім’ям, в яких народилися немовлята на Новий рік, День Матері та День міста Дрогобича.

«Пакунок малюка» видається відповідно до заяви одного з батьків за даними КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР, РАЦСу, або на звернення одного з батьків (якщо немовля народилося не в КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР) у місячний термін.

На виконання Програми «Пакунок малюка на 2021-2022 роки» впродовж першого півріччя 2021 року одноразову допомогу отримали 13 багатодітних сімей, зареєстрованих на території Дрогобицької МТГ.

Заяви для отримання «Пакунку малюка» приймаються у відділі сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (каб. №210).

Інформацію щодо Програми можна отримати за номером телефону: (03244)20584.

Перейти до вмісту