Міністр освіти зустрілася з директорами шкіл у Львові

16:27 6 Лютого 2020

Міністр освіти  Ганна Новосад та заступник міністра Любомира Мандзій сьогодні більш як 2 години спілкувалась із директорами фінансово автономних шкіл Львова, Дрогобича, Стрия та Старого Самбора. Обговорювали  переваги та недоліки фінансової автономії, що заважає фінансовій прозорості закладів, плюси та мінуси фінансової автономії в контексті розвитку матеріальної бази.

«Усі ми ввійшли в дуже амбітну реформу “Нова українська школа”. Зміни, до яких залучено 15 тисяч шкіл, 400 тисяч вчителів та 4 млн школярів, не можуть бути простими. Я переконана, що зробити реформу без живого зворотного зв’язку неможливо. Тому ми говоримо з вчителями, директорами та освітянами загалом. Комунікація з ними безцінна»,  —  відзначила Ганна Новосад.

Дрогобиччину представляли: начальник відділу освіти – Петро Шев‘як, директор Ліцею N 1 – Ольга Лужецька, директор Ліцею N 2 – Лариса Панькевич, директор Ліцею N 3 – Наталія Ластов‘як, директор Ліцею N 4 – Світлана Мала, директор гімназії N 6 – Наталія Мичуда, директор гімназії N 10 – Наталія Харитонова.

Перейти до вмісту