Міжрегіональна співпраця Дрогобича, Трускавця та Борислава: Стартувало 10-денне голосування за спільний туристичний проєкт

9:11 27 Серпня 2020

Дрогобич спільно з двома містами-сусідами Трускавцем та Бориславом беруть участь у проєкті громадського бюджету Львівської області – «Історично-пізнавальний еко-тур містами: Трускавець, Дрогобич, Борислав».

Метою проєкту є підвищення туристичної привабливості трьох міст Дрогобицького регіону.

Проєктом передбачено придбання трьох електромобілів для туристично привабливих міст Львівщини – Трускавця, Дрогобича та Борислава, які не забруднюватимуть навколишнє середовище, мають економне споживання електроенергії, сучасний вигляд та просте управління. Обслуговування таких електромобілів обходиться в меншу суму, ніж витрати на експлуатацію та підтримку справного стану бензинових або дизельних машин.

Бюджет проєкту 1 881 000 грн, з яких 188,1 тис. грн. співфінансування з місцевих бюджетів трьох міст, що становить 10% від загальної вартості.

У разі перемоги проєкту, решту коштів дофінансують з громадського бюджету Львівської області.

Проєкт-переможець обиратимуть самі ж мешканці Львівської області шляхом онлайн-голосування.

Голосування стартувало у середу, 26 серпня, і триватиме до 4 вересня.

Проєкт, який набере найбільшу кількість голосів, отримає кошти на реалізацію з громадського бюджету Львівщини.

Підтримати проект «Історично-пізнавальний еко-тур містами: Трускавець, Борислав, Дрогобич» та можна за посиланням: https://vgblv.pb.org.ua/projects/3?fbclid=IwAR2LT086wifgrhXqZkxRUhduxUj23I3lOfslo88K7Jb1o_UN5b6X5veLwpw

Голосувати можуть мешканці Львівської області, які досягли віку 16 років, зареєструвавшись на платформі через системи ідентифікацій особи BankID, MobileID чи ЕЦП (на платформі є покрокова відео-інструкція входу та реєстрації для голосування). Можна проголосувати і в ЦНАПах Львівської області.

Перейти до вмісту