Міжнародний фонд «Відродження» надає грант на проведення V церемонії нагородження лауреатів Міжнародної премії ім. Івана Франка

14:10 4 Червня 2020

Міжнародний фонд Івана Франка та Міжнародний фонд «Відродження» підписали Угоду, якою передбачено надання гранта у розмірі 75 000 гривень на реалізацію проекту «Міжнародна премія ім. Івана Франка 2020».

27 серпня 2020 року, в 164-ту річницю від дня народження Каменяра, на його батьківщині відбудеться V урочиста церемонія нагородження лауреата Міжнародної премії ім. Івана Франка, яку проводить Фонд Франка у партнерстві з Дрогобицькою міською радою.

Грантові кошти, які було отримано в рамках Програми «Соціальний капітал», буде спрямовано на організаційні витрати Міжнародної премії ім. Івана Франка у 2020 році.

Дирекція Фонду Франка щиро дякує за підтримку Міжнародному фонду «Відродження», а також усім фондодавцям, які фінансово підтримали проект на краудфандинговій платформі «Спільнокошт».

Міжнародний фонд Івана Франка є недержавною благодійною організацією, діяльність якої спрямована на поширення позитивної інформації про Україну у світі та створення позитивного іміджу України за її кордонами, підтримку розвитку україністики та суспільно-гуманітарних наук, просування та популяризацію наукового і творчого доробку Івана Франка.

Наповнення преміального фонду Міжнародної премії ім. Івана Франка триває.

Щоб долучитися до становлення Премії, яка, займаючи вільну нішу у науковому світі, має усі шанси, поряд із премією А. Нобеля, стати першою у галузі суспільно-гуманітарних наук світу, Ви можете зв’язатися з нами поштою [email protected] або зробити свій внесок на банківський рахунок БО «Міжнародний Фонд Івана Франка».

Перейти до вмісту