Міжнародна організація з міграції відзначила «Інститут міста Дрогобича» за активну співпрацю

13:58 8 Грудня 2021

Міжнародна організація з міграції, яка входить до системи ООН та є Агентством ООН з питань міграції відзначила Дрогобицьку міську раду та безпосередньо КУ «Інститут міста Дрогобича» за регулярну плідну співпрацю та активну участь у проектах організації.

Подяку від голови представництва МОМ в Україні Ана Нгуєна, оголосив під час апаратної наради міський голова Тарас Кучма та вручив її голові КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимиру Кондзьолці.

МОМ висловлює щиру подяку за внесок громади та активну участь у семінарі з вивчення передового досвіду в муніципальному управлінні, заснованому на принципах належного врядування, організованому для представників Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації 23 листопада 2021 року в Харкові у рамках проекту «Поліпшення житлових умов внутрішньо переміщених осіб на сході України», що реалізується МОМ.

Протягом останніх трьох років Дрогобицька міська рада активно співпрацювала з Міжнародною організацією з міграції та безпосередньо з українським представництвом цієї організації. КУ «Інститут міста Дрогобича», спільно з відділом інформаційних технологій Дрогобицької міської ради, здійснили чимало робочих візитів та побували практично в усіх містах на сході України.

В рамках налагодження співпраці – делегації східноукраїнських міст відвідували Дрогобич, з метою навчання та ознайомлення з передовими практиками міста та громади.

 

Перейти до вмісту