Міжнародна допомога: ЮНІСЕФ та Дрогобицький міський центр соціальних служб надають грошову підтримку українським сім’ям

13:06 13 Червня 2022

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну мільйони українців вимушено залишили свої домівки. Приблизно половина з переміщених осіб — це діти.

Дрогобицький міський центр соціальних служб разом із партнерами працює над тим, аби українські родини отримали якнайбільшу підтримку.

Відтак, у співпраці з ЮНІСЕФ сім’ї, які проживають в Дрогобицькій територіальній громаді, мають можливість отримати додаткову грошову допомогу.

Спеціалісти Центру підготували відповідні документи на реєстрацію для отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ для понад 100 сімей. У Дрогобичі родини, що пройшли реєстрацію, вже почали отримувати виплати.

Сума грошової допомоги на місяць складає 2200 гривень на кожного члена сім’ї, але не більше, як на п’ять осіб. Родина отримає одноразову виплату за три місяці на вказаний банківський рахунок.

Тож, якщо у вашій родині є троє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років на момент подачі заявки, або двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина з інвалідністю — у Дрогобицькому міському центрі соціальних служб вам допоможуть отримати додаткову фінансову підтримку.

Більше інформації за адресою — м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, 98.

Перейти до вмісту