Музичний внесок в перемогу: Дрогобицький камерний хор «Легенда» виконав гімни країн, які активно підтримують Україну у війні проти окупанта

16:52 5 Травня 2022

Дякують піснею за підтримку! Дрогобицький муніципальний камерний хор «Легенда» реалізовує амбітний проєкт. Як розповіла диригент хору Наталія Самокішин, їхній творчий колектив, виконав гімни країн, які активно допомагають та підтримують Україну в боротьбі з окупантом. Мова іде про таку важливу в час війни підтримку зброєю, гуманітарними вантажами, ліками та сприяння у прийнятті та поселенні вимушено переміщених осіб із зон активних бойових дій України.

Тримаємо музичний фронт. Хтось воює зброєю, ми словом, піснею та музикою. Камерний хор «Легенда» в знак подяки країнам, які підтримують українців в прагненні побороти окупанта виконали, наразі, шість гімнів. Ми презентуємо їх на своїй офіційній сторінці в Фейсбук, а також на сайті Дрогобицької міської ради та в соціальних мережах. Відтак маємо намір скерувати музичні подяки нашим закордонним партнерам та благочинцям, – наголосила Наталія Самокішин.

Музичні відеоролики знімали в храмах Дрогобича та територіальної громади. Тим самим зробивши промоцію місцевим сакральним святиням. Виконавці стверджують – виконанням гімнів висловлюють щиру вдячність від громади Дрогобича та всієї України загалом за допомогу в боротьбі проти російського агресора.

Перейти до вмісту