Молодь Стебника поділилась баченням розвитку міста з керівництвом громади

9:24 18 Листопада 2021

Тарас Кучма зустрівся з молоддю Стебника. Зустріч відбулася у межах візитів у громаду, організованих відділом сім’ї та молоді, який очолює Олександра Пашко. Разом з очільником громади участь у зустрічі взяв староста Стебника та Болехівців Тарас Городиський. Бесіда відбулася у Your Burger, засновником якого є Олег Лехуш, який також є головою об’єднання «Новий Стебник».

Тарас Кучма наголосив молоді, що Стебник – унікальне місто. Його унікальність полягає в тому, що пласти аналогу калійної солі знаходяться лише в Австралії. Також голова громади розповів про формування бюджету, раціональний розподіл коштів для розвитку економіки, благоустрою, мережі освітніх, культурних та медичних закладів. Міський голова наголосив, що оптимізація освітніх закладів дозволяє акумулювати кошти та інвестувати їх у покращення якості надання освітніх послуг. Відтак закликав молодь вже сьогодні ставати менеджерами свого майбутнього.

Окремо Тарас Кучма відзначив зміни, які вдалося реалізувати у Стебницькій міській лікарні, у якій сьогодні лікують від ковіду пацієнтів звідусіль.

Разом з молоддю поговорили про перспективи й проблеми міста. З глобального, молодь непокоїться станом екології та інфраструктури, однак вбачає майбутнє міста у розвитку туризму, громадських просторів, створенні робочих місць.

У підсумку вирішили створити Молодіжну групу Стебника, яка увійде до Молодіжної ради громади. Тарас Городиський запевнив молодь, що він завжди готовий до співпраці та реалізації молодіжних ініціатив.

Тарас Кучма резюмував, що з перспективною молоддю є й перспектива розвитку міста. І саме через молодіжні ініціативи, зокрема такої як «Новий Стебник», якісні зміни починають творитися вже сьогодні.

Перейти до вмісту