Ми сильні, бо згуртовані. Ми незламні, бо об’єднані спільною метою – перемогою! З Днем міста, дрогобичани!

8:40 21 Вересня 2022

Любий Дрогобичу, минув рік і ми знову відзначаємо твій День народження. 931 уродини від дня заснування та 600 років з надання тобі Магдебурзького права.

Кохане моє місто, Ти завжди було і залишаєшся місцем сили та невичерпоної енергії. На твоїх вулицях завжди вирує життя. У твоїх парках та скверах – лунає дитячий сміх. А у затишних кав’ярнях подають оригінальну каву з сіллю. Вежа ратуші відкриває чудові краєвиди для кожного гостя і мешканця. А старовинна солеварня дає можливість поринути у древню історію. Своєю архітектурною величчю, ти знане у всьому світі. Але найціннішим твоїм багатством є люди, які тут живуть – щирі та доброзичливі, відкриті та працьовиті.

Дрогобич Ти – місто, яке має свою душу та атмосферу і яке залишає слід у серці кожного, хто тут побував хоча б раз.

Цьогоріч ми стали ще сильнішими. Нас згуртувала війна. Військові, волонтери, лікарі, підприємці, і просто небайдужі люди, кожен на своєму місці щоденною працею наближають перемогу України. Ми зустрічаємо та надаємо прихисток тим, хто втратив рідні домівки та оселі, лікуємо поранених і від старого до малого допомагаємо війську та Україні. У нас живуть справжні патріоти, які разом творять майбутнє нашого міста та держави. Переконаний, перемога буде за нами!

Дорогі мешканці громади – ті, хто тут живе, і ті, для кого Дрогобич став новою домівкою! У ці дні засилаю кожному з вас найщиріші вітання. Ми сильні, бо ми згуртовані. Ми незламні, бо об’єднані спільною метою. Тож шануймо свою історію та новітніх Героїв. Продовжуємо розвивати наше місто та громаду. Разом – до перемоги! Слава Дрогобичу і Слава Україні!

Міський голова Тарас Кучма
Секретар міської ради Орест Каракевич

Перейти до вмісту