Ми обираємо спорт: завершився етап проекту з відкритих занять спортом

15:07 31 Жовтня 2022

Завершився етап проекту Дрогобицької міської територіальної громади «Ми обираємо спорт» у 2022 році. В ході проекту відбулось 12 відкритих занять з різних видів спорту, до яких залучили понад три сотні спортсменів.

Як зазначають у відділі фізичної культури та спорту, – основною метою проекту було залучити якомога більше дітей і молоді до занять фізичною культурою та спортом через ознайомлення з різними видами спорту, та можливістю спробувати і обрати той вид спорту, який найбільше до вподоби.

Сьогодення особливо вимагає психічної стійкості, що безпосередньо повязане із фізичним здоров’ям людини і навпаки. Саме заняття фізичною культурою та спортом надає впевненності у майбутньому, вміння концентрувати увагу на важливих речах, піклуватися про своє тіло та прагнути перемагати.

Проект складався з відкритих тренувань в доступних для всіх місцях: на площі, на базі Дрогобицької ДЮСШ ім. І.Боберського, у парках та скверах. До проектц «Ми обираємо спорт» було залучено 12 видів спорту, та близько 300 спортсменів:
– плавання
– футбол
– карате кіокушинкай
– вільна боротьба
– шахи
– кікбоксинг
– хортинг
– жіночий футбол
– ушу
– настільний теніс
– баскетбол
– спортивна акробатика.

В наступному році ми продовжимо реалізацію нашого проекту «Ми обираємо спорт», та будемо разом допомагати нашим дітям і молоді ставати стійкішими до стресів.

Перейти до вмісту