Ми не обіцяємо, ми виконуємо! Чергова зустріч з мешканцями ОСББ на вулиці Михайла Грушевського

20:46 18 Серпня 2020

На прохання мешканців ОСББ на вулиці Михайла Грушевського 77, 79/1 та 79/2, відбулася зустріч з міським головою Тарасом Кучмою та представниками структурних підрозділів ДМР. Участь у зустрічі також взяв депутат Андрій Андрухів.

В ході зустрічі мешканці озвучили низку проблем, які потребують вирішення: асфальтування під’їзної дороги, затікання парапетів, стан мережі водопостачання, роботу закладу громадського харчування, необхідність забезпечення громадського порядку у нічну пору доби, рух великогабаритних вантажівок, облаштування дитячого майданчика та інші. Крім того, мешканці висловили своє невдоволення щодо стихійної торгівлі у центрі міста. Літні люди цікавилися процедурою отримання «Картки Дрогобичанина».

Також мешканці цікавилися готовністю міста до тривалого карантину та надання медичної допомоги хворим.

«Сьогоднішня зустріч тривала близько півтори години, але була насиченою. Сподіваюся, що мешканці отримали вичерпні відповіді на всі питання. Щодо проблем, їх багато і, щоб їх вирішити, потрібно чимало ресурсів. Але склавши план дій, почнемо вирішувати поетапно. Приємно, що й громадяни самі готові долучатися до вирішення цих проблем. Ми не обіцяємо, ми виконуємо! Я почув багато позитивних відгуків про те, що разом з громадою нам вдалося зробити. Тому поступово вирішимо й ці проблеми», – прокоментував Тарас Кучма.

Щодо озвучених проблем, то їх розглянуть фахівці міськради та керівники комунальних підприємств та включать до плану роботи.

Перейти до вмісту