Ми вміємо дружити!

19:24 26 Травня 2020

Якщо дружить увесь клас,

Успіх буде повсякчас,

Все нам легко удається,

Весело усім живеться.

Пісня нас усіх єднає,

Ми про дружбу заспіваєм.

 

Сьомий клас гімназії №15 імені Степана Бандери, класний керівник Ярош О.Є., організували флешмоб про дружбу.

Споконвіку дружба вважалася великою цінністю. Чи знаєте ви, що колись для закріплення дружби існували найрізноманітніші ритуали? Про неї написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Говорять, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря. Недарма кажуть:

Дерево міцне корінням,

А людина — друзями.

(Народна мудрість)

Послухайте все про дружбу та ще раз переконайтеся: щирий друг — то найцінніший скарб. Семикласники впевнені, що дружба- це велика сила.

Справжній друг — подарунок долі та найбільша удача в житті. Нестримний сміх, захоплюючі історії, сокровенні таємниці й лише вам зрозумілі словечка — з другом завжди є про що поговорити, кого згадати і чим розважитись.

Нелегко знайти собі справжніх друзів, – вчить школярів Олена Євгенівна. Вам ще довго доведеться крокувати з класу в клас пліч-о-пліч. Перед вами буде виникати безліч проблем, але я сподіваюся, що ви пронесете у своїх серцях довіру до людей, добро, уміння дорожити дружбою.

Бережіть своїх друзів. Є дружба душ, що витримує грози і бурі життя. Людей зближує спільне навчання, захоплення, інтереси. Головне, щоб усе приносило радість і було корисним. Бажаю вам міцної дружби, щирості у стосунках із друзями.

Напевно, ми вам не відкриєм секрету —

Без друзів життя — все одно, що й не жить.

Спасибі тобі, наша рідна плането,

За те, що навчила нас вірно дружить.

 

Перейти до вмісту