Ми вживаємо всіх заходів, щоб наші працівники вчасно були доставлені до місць праці, — Тарас Кучма

17:52 18 Березня 2020

З 12 години 18 березня призупинено рух громадського транспорту міжміського сполучення. Уряд заборонив залізничні, авіа та автобусні міжміські й міжобласні пасажирські перевезення, медики не матимуть можливості дістатись на роботу.

У Дрогобицькій міській раді, виконавчому комітеті та комунальних підприємствах вжито максимальних заходів, щоб працівників та службовців максимально відправити на карантин. Але є працівники, які на особливий період, мають забезпечити функціонування медичних установ, комунальних підприємств, апарату міської ради.

Міським головою Дрогобича дано розпорядження забезпечити довіз працівників, які проживають на території Дрогобицького району до установ міста.

Ми вживаємо всіх заходів, щоб наші працівники вчасно були доставлені до місць праці, — прокоментував Тарас Кучма

Інформацію про рух транспорту буде доведено до всіх працівників. Зараз триває збір інформації про місця проживання цих працівників та розробка маршруту руху транспорту.

Наголошуємо, працівників пропускатимуть у транспорт за спеціальними посвідками.

Як повідомляють у відділі економіки ДМР, вже зголосилось 76 медиків з Львівського, Самбірського, Стрийського, Бориславського, Трускавецького та Стебницького напрямків.

Перейти до вмісту