Мирославу Глубішу — 70! Вітання ювіляру з нагоди Дня народження

17:09 9 Лютого 2023

Сьогодні, 9 лютого, свій день народження відзначає перший голова Дрогобицької міської ради народних депутатів, депутат Львівської обласної ради 1-го демократичного скликання, політичний діяч Мирослав Глубіш. Сьогодні ювіляру виповнюється 70 років.

Міський голова Тарас Кучма, секретар міської ради Орест Каракевич, депутати та виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вітають іменинника з ювілеєм.

Пане Мирославе, Ви – один з творців Незалежності України. Завдяки Вашій відважності та побратимів, у квітні 1991 року у Дрогобичі відбулася непересічна подія – над міською Ратушею замайорів синьо-жовтий прапор. У ті часи Ви мужньо відстоювали принципи демократії та незалежності. Сьогодні ми пишаємося непохитністю вашої позиції.

З нагоди поважного ювілею бажаємо Вам міцного здоров’я.

Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення й благородні справи. Хай і надалі буде плідною Ваша нелегка праця на благо рідного краю та держави, твердою віра, непоборною сила духу!

Хай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають Вас та Вашу родину від усіх негараздів і дарують здоров’я, благодать та довголіття, душевний спокій й всеблагих успіхів у Вашій самовідданій праці.

Дякуємо Вам за неоціненний вклад у розвиток Дрогобича, за активну громадську позицію, розбудову міста та небайдужість.

Многая літ та Божої ласки на щодень!

Перейти до вмісту