Медичних працівників Дрогобича та Стебника відзначили у стінах міськради

15:57 19 Червня 2020

У неділю, 21 червня, в Україні відзначатимуть День медичного працівника. З нагоди професійного свята медиків вітали у стінах Дрогобицької міської ради.

Так, у п’ятницю, 19 червня, у сесійній залі відзначили медичних працівників закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Стебника. Нагороджували грамотами, подяками, подарунками.

З вітальними словами до медиків звернулися міський голова Дрогобича Тарас Кучма та начальник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба.

“Медики – це ті, хто приймає життя, рятує це життя, оберігає здоров’я, рятує від інвалідності. Медики – окрема каста, еліта суспільства. Медики – ті, хто сьогодні стоїть на передовій у боротьбі з хворобами і загрозами.
Для мене ви на рівні воїнів, які сьогодні боронять країну. Від дій кожного з вас залежить благополуччя суспільства.
Дякую вам за жертовність і те, що ми з гідністю подолали всі труднощі. Схиляю перед вами голову. Нам є до чого рухатися. Велика вам подяка від пацієнтів та громади міста”, – привітав колег міський голова Тарас Кучма.

Володимир Чуба, вітаючи медичних працівників, перелічив здобутки та успіхи, які вдалося досягти за рік.

Головний медик відзначив й тих, хто сьогодні на передовій у боротьбі з коронавірусом.

Незважаючи на скептиків і стислі терміни, завдяки інтенсивній підготовці у Стебницькій міській лікарні вдалося отримати позитивний результат і сьогодні лікарня приймає хворих не тільки з Дрогобицького регіону, а й мешканців інших територій. Згадав Володимир Чуба і про ангіограф та рік роботи.

«Півтори року тому, коли говорили про створення відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії, всі запевняли, що це нереальна мрія. На сьогодні тут проведено близько 440 операційних втручань. Недавно вдалося відкрити оновлене відділення сімейної медицини на вулиці Пилипа Орлика.

Маленькими кроками і крупинками формуються великі речі. Дякую вам всім за жертовну працю. Вітаю всіх нас з професійним святом. Попереду нас чекають виклики, але разом ми досягнемо більшого», – звернувся до присутніх Володимир Чуба.

Нагадаємо, у четвер, 18 червня, з прийдешнім святом Тарас Кучма та Володимир Чуба привітали колектив Стебницької лікарні, які сьогодні приймають пацієнтів хворих на коронавірус.

Цьогорічне свято не таке як завжди, але найважливіше, що всі лікарні збережені і проблему з фінансуванням вдається вирішити завдяки медреформі.

Перейти до вмісту