Медицина міста передала карету швидкої для потреб військових частини А-1108

10:36 14 Червня 2022

Служитиме потребам військових та рятуватиме життя захисників. 14 червня за ініціативи міського голови Тараса Кучми та головного медика міста Володимира Чуби керівництву військової частини А-1108 було передано автівку швидкої. Це санітарний автомобіль марки Mercedes-Benz. Документи та ключі на автівку вручили командиру частини, полковнику Олегу Дідіченку. Машина обладнана всім необхідним і буде служити Збройним Силам – підкреслив керманич міста.

Ця автівка два місяці тому прибула в Дрогобич із Німеччини. Автомобіль придбала одна з IT-компаній Львова в Німеччині і подбала про її транспортування до нас. Карета швидкої була призначена для потреб КНП «Дрогобицька міська лікарня №1». Однак, нам стало відомо, що вам потрібна санітарна машина – тож передаємо її вашій військовій частині. Нехай допомагає та служить на благо України, – наголосив Тарас Кучма.

Своєю чергою полковник Олег Дідіченко подякував керівництву міста за систематичну підтримку військової частини та забезпечення потреб військовослужбовців. На знак вдячності полковник вручив Тарасу Кучмі, як представнику громади, Подяку від імені військової частини.
Додамо, з перших днів військової агресії Дрогобич отримав 11 карет швидких із різних куточків світу, 7 автомобілів скеровано на передову.

Перейти до вмісту