Масштабна аварія на водогоні Гірне-Дрогобич ліквідована: триває процес стабілізації режиму водопостачання у Дрогобичі, – КП «Дрогобичводоканал»

5 Січня 13:03

Вніч на 4 січня трапилася масштабна аварія на водогоні Гірне-Дрогобич у Доброгостові. Ремонтні роботи тривали впродовж усього дня та в нічну пору доби, працівники працювали без перерви незважаючи на негоду. Завершити роботи вдалося в 21:00. Як інформує прес-служба КП «Дрогобичводоканал», станом на ранок 5 січня запущено свердловинний фонд на річці Стрий. Відтак розпочалося відновлення режиму водопостачання на районному водогоні Гірне-Дрогобич, протяжністю 23 км.

Попри всі наші зусилля, на транспортування видобутої води потрібен певний час. Процес ускладнений ще й тим, що одночасно воду сьогодні інтенсивно розбирає населення трьох міст: Дрогобича, Стебника, Трускавця. Ми продовжуємо безперебійно транспортувати воду, однак триває процес стабілізації режиму водопостачання у Дрогобичі, який може проявлятися перебоями та низьким тиском, а в деяких місцях тимчасовою відсутністю води. Впродовж декількох годин ситуація буде врегульована. В черговий раз перепрошуємо за незручності! Робимо все від нас можливе!, – інформують у водоканалі міста.

Перейти до вмісту