Мандруємо у світ професій

22:00 12 Березня 2020

Завершення тижня у 1-Г класі було дуже цікавим! До нас у гості завітали батьки Марка Ковальчука та Вікторії Кекіс, які з радістю поділилися з дітками цікавинками своєї професії.

Батьки Марчика, пані Наталя та пан Юрій, займаються дуже красивою професією – ландшафтним дизайном. Дітки з захопленням розглядали фото робіт, дізналися багато цікавого про рослин, які нас оточують в повсякденному житті. Ну а найцікавішим було те, що малята мали змогу самостійно посадити спеціальний сорт трави, яка призначена для футбольних полів. Сподіваємося, що наша травичка все-таки проросте.

Наступним нашим гостем був татусь Вікусі – пан Віктор, який займається не менш захоплюючою справою – гідравлікою, яка тісно пов’язана з професією робототехніка. Щоб доступніше це пояснити діткам, пан Віктор приніс для них гідравлічний маніпулятор – дитячий конструктор, який може піднімати і переставляти предмети на невелику відстань вагою 50 гр. Кожен малюк мав можливість покерувати цим чудо-конструктором і від цього процесу їхній радості не було меж.

Щиро дякую нашим активним батькам, які долучаються до шкільного життя їхніх діточок!

Класовод Живчин М. Б.

Перейти до вмісту