«Мандруй Україною»: Місто солі знову під прицілом фото та відеокамер ЗМІ

15:40 22 Липня 2020

Для представників ЗМІ управління туризму та курортів Львівської ОДА організувало прес-тур «Мандруй Україною». У межах прес-туру представники засобів масової інформації ознайомилися з туристичними та курортними ресурсами Львівщини. Делегація за чотири дні відвідає Львів, Трускавець, Урич, Волосянку, Плав`я, Климець і Дрогобич.

Про це повідомляє керівниця управління Наталія Табака.

У середу, 22 липня, близько 20 журналістів завітали до Дрогобича. Гостей зустріли міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівник Туристично-інформаційного центру Ігор Чава.

Журналістам розповіли історію міста, провели екскурсію церквою Святого Юра, площами Замкова гора та Ринок, відвідали Вежу Ратуші.

Тарас Кучма розповів про сучасні зміни, яких вдалося досягти спільно з громадою за останні роки.

«Дрогобич – це пуповина України. За останні роки спільно з місцевими ініціативами, представниками бізнесу, нам вдалося досягти успіху у розвитку туризму. Зараз ми беремо активну участь у напрацюванні концепції розвитку регіонального туризму. Активно відстоюємо право на подальше функціонування солеварні, яка є не тільки найстарішим діючим підприємством, а й душею міста», – розповів гостям Тарас Кучма.

Позитивні враження на гостей справила й оновлена площа Ринок, де сьогодні гамірно та звідусіль лунає дива музика. Саме тут охочі можуть скуштували якісної дрогобицької води з вуличного колодязя, який є одним з елементів «Вуличного музею».

Щодо загальної перспективи розвитку туризму, то у Туристично-інформаційному центрі міста працюють не лише над історичною промоцією міста, а й розвитком інфраструктури. Так недавно на вулицях встановили додаткові елементи ознакування.

Отож найближчими днями чекаємо на сюжети про туристичний Дрогобич у обласних та всеукраїнських ЗМІ.

Перейти до вмісту