Максим Козицький проінспектував пункти вакцинації населення та кол-центр міської поліклініки

21:17 4 Серпня 2021

4 серпня Дрогобиччину з робочим візитом відвідав голова Львівської ОДА Максим Козицький. Очільник області проінспектував роботу пунктів вакцинації населення, які розгорнуті в місті та поспілкувався з медиками стосовно результатів і темпів вакцинування.

Найперше Максим Козицький разом з міським головою Тарасом Кучмою, заступником міського голови Андрієм Ковчем та начальником відділу охорони здоров’я Володимиром Чубою, побували у пункті вакцинації населення, який розгорнуто на базі культурно-мистецького центру «Каменяр», що на вулиці 22 Січня, 28. Цей пункт розпочав свою роботу 12 червня.

Станом на 4 серпня тут вакциновано 1500 осіб. Загалом за словами керівника відділу охорони здоров’я Дрогобича Володимира Чуби, у місті Котермака, повний захист від ковіду, тобто дві дози вакцини уже отримали 4 609 осіб, 7 159 мешканців – щепилися однією дозою.

Діяльність дрогобицького центру вакцинації населення Максим Козицький оцінив на високому рівні та наголосив, що Дрогобич можна ставити у приклад по скоординованій на злагодженій роботі центрів вакцинації населення.

Додамо, що ще два пункти вакцинації у місті функціонують у міській поліклініці на вул. Січових Стрільців, 22 та у сімейному відділенні №4 міської поліклініки на вул. П. Орлика, 9.

Відтак, очільник області побував у новоствореному кол-центрі при Дрогобицькій міській поліклініці. Масштабами центру та рівнем надання консультацій населенню львівський чиновник був приємно здивований.

Перейти до вмісту