Майже півтисячі літніх осіб отримають продуктові набори з нагоди Дня людей похилого віку

16:04 29 Вересня 2022

1 жовтня відзначатимуть Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. З нагоди цього дня для підопічних Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) сформували 450 продуктових наборів.

Набори були сформовані працівниками центру соціального обслуговування населення, за фінансової підтримки Дрогобицької міської ради. Кожен набір включає в себе сім позицій продуктів: олію, гречку, рис, вівсяні пластівці, 2 кілограми борошна, цукор та пакет Дрогобицької солі.

Пакунки сформували для літніх одиноких осіб та малозабезпечених осіб похилого віку.

Вже сьогодні соціальні працівники доставляють в домівки літніх дрогобичан продуктові набори. Серед отримувачів адресної допомоги також мешканці сіл Нагуєвичі, Унятичі, Дережичі, Залужани, Ступниця, Медвежа, Рихтичі, Бистриця, Михайлевичі, Раневичі, Гаї Верхні, Гаї Нижні, Биків, Болехівці, Долішній Лужок, Лішня та Воля Якубова.

Про це повідомила директорка Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Марія Лютик.

Окрім видачі продуктових наборів, з нагоди Дня людей похилого віку, терцентр готує для підопічних літературно-мистецький захід, який відбудеться в понеділок в приміщенні бібліотеки імені Чорновола.

Перейти до вмісту