«Львівщина та Дрогобич, зокрема, мають стати економічним фронтом України», – Тарас Кучма

14:27 10 Березня 2022

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма закликав місцевих підприємців об’єднуватися та відновлювати свою діяльність. Своєю чергою – влада обіцяє всіляко підтримувати та створювати всі можливі умови для того, щоб допомогти бізнесу працювати і розвиватися в умовах воєнного стану.

Маємо зрозуміти, що в час війни Дрогобиччина і вся Львівщина загалом мають працювати, щоб стати економічним центром та фронтом для всієї України. Тому закликаю місцевих підприємців гуртуватися і ставати до праці. Ваші працівники мають отримувати зарплату, а місцевий бюджет – ваші податки та надходження, частину із яких ми скеровуємо на фронт, – наголосив під час сесійного засідання Тарас Кучма.

Паралельно, керманич міста повідомив, що зважаючи на те, що чимало крупних компаній та бізнес структур зазнали руйнувань під час обстрілів на Сході та в центрі України – не виключено, що ці фірми схочуть переїхати на Західну Україну, зокрема Львівщину і в Дрогобич. Завдання влади – створити сприятливі умови для ведення бізнесу в непростий для країни час.

Окрім цього, Тарас Кучма закликав дрогобичан, по можливості, здійснювати своєчасно проплату за спожиті комунальні послуги. Оскільки, припинення надходженнь за компослуги призведе до колапсу в комунальній сфері міста та територіальній громаді.

Кожен мешканець повинен зрозуміти, окрім активної боротьби із агресором на передовій, ми повинні забезпечити повноцінне функціонування життєдіяльності нашої громади та її важливих об’єктів. Тому закликаємо дрогобичан здійснювати оплату за комунальні послуги, якими кожен користується. Будьмо єдиними в такий складний час!, – закликав мешканців міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Також Тарас Кучма подякував за допомогу та підтримку наших воїнів кожному свідомому дрогобичанину та підприємцю, які сьогодні активно долучаються до волонтерства та тримають оборону проти окупанта на місцях.

Наш обов’язок подбати про воїнів, які знаходяться як на передовій, так і тут – в тилу. Тому ми щодня контактуємо з військовими, аби максимально забезпечити їх потреби, – резюмував очільник громади.

Перейти до вмісту