Креативна концепція НВК «Зефір» позитивно вразила латвійську делегацію

14:43 11 Березня 2021

Минулого тижня у Дрогобичі побувала латвійська делегація на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Латвії в Україні Юрісом Пойкансом. Також у складі делегації до Дрогобича прибув Айнарс Межуліс – представник Латвійського агенства інвестицій та розвитку в Україні.

В ході візиту почесні гості зустрічалися з керівництвом територіальної громади та представниками місцевого бізнесу.

Також делегація побувала у навчально-виховному комплексі «Зефір», який відкрили у лютому цього року.

Навчально-відпочинковий комплекс «Зефір» – лідер у сфері гостинності у Дрогобичі та за його межами. Три заклади ресторанного типу: «Emmental» – ресторан сучасної європейської кухні, для вишуканих вечорів та банкетів, «Z-Pub» – паб із власною пивоварнею та концептуальною кухнею, «Trattoria» – сімейний італійський ресторанчик для відпочинку у колі сім’ї та друзів. 2 кінозали по 60 посадкових місць кожен. «Z-kids» – дитячий розважальний центр площею приблизно 1000 кв. м. «VR space» – одна з найбільших в Україні кімнат віртуальної реальності. Атракціони з повним зануренням.

Готель на 15 номерів: 5 типу стандарт, 5 напівлюкс, 3 люкс, 1 весільний люкс, 1 СПА люкс.

Та найбільше гостей вразив «HART CODE» – навчальний центр, основними напрямками якого будуть курси та мікро-навчання у сфері ІТ, легоконструювання, а також дитячий продюсерський центр.

Місія НВК «Зефір» – Змінюємо, Надихаємо, Окрилюємо. Їхня ціль – унікальна синергія навчання та відпочинку. Заклад нового покоління, де відпочиваючи люди навчаються, а навчаючись – відпочивають.

Зі слів почесних гостей, їх позитивно вразила концепція та наповнення внутрішнього простору комплексу.

Зазначимо, що в умовах сьогодення, коли через пандемію зросла кількість безробітних, у НВК «Зефір» створили близько ста робочих місць.

Перейти до вмісту