Кращих освітян Дрогобицької громади відзначили у Львові

15:05 30 Вересня 2022

Щороку в першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти. Це свято усіх вчителів та тих, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Традиційно, напередодні професійного свята вчителів, у Львові в приміщенні Будинку вчених провели урочистості, де привітали кращих педагогів області.

На святкування зібрались освітяни з усіх районів Львівської області. Вчителям, викладачам, керівникам гуртків вручили грамоти, подяки, грошові нагороди та путівки на відпочинок.

Під час урочистої Академії керівник ЛОВА Максим Козицький вітав педагогів та відзначив почесними грамотами найкращих фахівців освітньої галузі, які мають вагомі досягнення у навчанні і вихованні учнівської молоді та розвитку освіти у регіоні.

В числі кращих відзначили й дрогобицьких педагогів. Відтак, 28 працівників Дрогобицької територіальної громади отримали нагороди Міністерства освіти і науки України. Окрім цього, 18-тьом освітянам вручили  грамоти від Львівської ОВА ,  49 працівників було нагороджено грамотами відділу освіти Дрогобицької міської ради.

Дорогі освітяни, величезне дякую за вашу невтомну працю. Саме ви виховуєте нове покоління українців, яке буде надзвичайно освіченим та конкурентоспроможним. Я пишаюся своїми викладачами і щиро вірю, що держава також пишається вами та вашою щоденною працею. Ви своєю роботою плекаєте любов та повагу до рідної країни у серцях сотень тисяч маленьких українців. Тож дякую вам щиро! Перемога буде лише за нами, – наголосив Максим Козицький.

Перейти до вмісту