Крафтова продукція від креативної молоді та фотозони: на площі Ринок розгорнули презентаційні стенди навчальних закладів

15:07 21 Вересня 2022

«Дрогобич – у ньому вся сіль» – під таким гаслом в рамках відзначення 931-річчя міста на Площі Ринок розгорнуто виставку-презентацію творчих робіт із солі навчальних закладів міста та громади. На експозиції презентовано десятки робіт із солі, численні соляні панно, соляні лампи тощо. Усі вироби учні та студенти виготовили з любов’ю та підійшли до творчого процесу натхненно та креативно.

Виставку-презентацію оглянули міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко. Очільник громади подякував талановитій молоді міста за те, що допомагають творчо розвивати Дрогобич та збагачують рідне місто своїми талантами та креативними ідеями.

Паралельно, на площі Ринок свої кулінарні смаколики демонстрували старостинські округи.
Перед спорудою міської ради розгорнуто фотозону – «Дрогобицька осінь», яка демонструє багатство нашого краю та природи. Автор креативної локації для фотографій є Іван Сех – директор Дрогобицького центру культури та мистецтв «Каменяр».

Не забули і про головний смаковий атрибут Дрогобича – нашу ковбасу. Усім цікавим розповідають рецепт її створення та запрошують покуштувати крафтову продукцію.

Перейти до вмісту