КП «Муніципальна варта» закликає мешканців дотримуватись правил благоустрою та не залишати пакети зі сміттям у не призначених для цього місцях

14:29 24 Лютого 2023

Працівники КП «Муніципальна варта» апелюють до свідомості дрогобичан – останнім часом у місті почастішали випадки складування пакетів із сміттям у непристосованих для цього місцях – біля урн, що розміщені на Площі Ринок, поблизу паркових зон міста або ж поблизу продуктових магазинів чи під деревами.

Такі дії та не дотримання правил благоустрою спричиняють ряд незручностей – місто виглядає не охайно, а на додачу безпритульні тварини роздирають пакети із сміттям та розносять його по вулицях Дрогобича. Виглядає так, що допоки одні свідомі мешканці нашого міста із зброєю в руках боронять кордони нашої держави та відтісняють ворога, інші – не свідомі створють хаос в місті та додають клопоту, як комунальникам так і нашій службі. Повірте, в час війни є куди скеровувати людський ресур. Тож закликаємо дрогобичан та гостей міста бути відповідальними і не забруднювати рідне місто, – наголошують у КП «Муніципальна варта».

Також у КП «Муніципальна варта» роз’яснюють – для пакетів з побутовим сміттям, коробок тощо, існують спеціальні майданчики, оснащені відповідними контейнерами. А смітникові урни в центрі міста чи біля магазинів призначені для малогабаритних відходів – обгорток від солодощів, морозива тощо.

Окрім цього в місті працюють камери відео спостереження, які водночас проводять відео фіксацію даних правопорушень. Зважаючи на це – муніципали закликають мешканців дотримуватись порядку та не забруднювати рідне місто. А також нагадують – за недотримання правил благоустрою передбачені штрафні санкції для порушників.

Перейти до вмісту