КП «Комбінат міського господарства» з міського бюджету Дрогобича надали поворотну фінансову допомогу для вивезення ТВП

0:00 23 Серпня 2018

У четвер, 23 серпня, на черговому засіданні XXXIX сесії Дрогобицької міської ради було прийнято рішення про надання комунальному підприємству «Комбінат міського господарства» поворотної фінансової допомоги для вивозу та утилізації ТВП, яке накопичились на території міста.

Депутатський корпус підтримав рішення надати КП «КМГ» з міського бюджету Дрогобича допомогу у розмірі 1 млн 800 тис. грн., яку комунальне підприємство зобов`язане повернути до грудня 2018 року.

Нагадаємо, від початку незаконної та злочинної блокади Дрогобицького сміттєзвалища поблизу села Брониця у місті Дрогобичі виникла критична ситуація з вивозом та утилізацією ТПВ. Сума коштів, яку тепер комунальне підприємство затрачає на вивіз та утилізацію ТПВ, є у десятки разів більшою, ніж до блокади Дрогобицького сміттєзвалища. Внаслідок цього станом на сьогодні, через неможливість вивезти ТВП, у місті накопичилось близько 2 тисяч тонн сміття.

До теми: Броничан вкотре закликали до компромісу, повідомивши офіційні дані щодо екологічної ситуації у Дрогобичі. ФОТО. ВІДЕО

Перейти до вмісту