КП «Дрогобицька лазня» надає безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам – в пріоритеті жінки з дітьми

11:34 8 Березня 2022

Таку інформацію озвучив керівник комунального підприємства Роман Москаль. За його словами, із перших днів військового вторгнення, коли в Дрогобич почали мігрувати внутрішньо переміщені особи із зони активних бойових дій, Дрогобицька лазня активно приймає біженців.

Ми приймаємо групи осіб, жінок із дітьми, які прибувають до нас із Сходу та центру України. Це люди, які по кілька днів сиділи в захисних спорудах, підвалах, паркінгах та рятувалися від куль. Сьогодні вони мешкають в навчальних закладах міста. Там, зазвичай, немає можливості прийняти душ та повноцінно помитися. Тому керівники цих закладів звертаються до нас, організовують групи людей та скеровують їх в Дрогобицьку лазню, – повідомив Роман Москаль.

За словами керівника КП «Дрогобицька лазня», свої послуги внутрішньо переміщеним особам, особливо жінкам із дітьми,  вони надають безкоштовно. Єдине прохання – формувати групи та зголошуватися завчасно,  про це можуть повідомляти і керівники навчальних закладів, де мешкають переселенці. Графік роботи лазні для переселенців понеділок-середа-п’ятниця з 12 до 18 год. Контактна особа Роман Москаль (0988206884).

Додаємо, дрогобичани та мешканці територіальної громади, які звикли користуватися послугами лазні, не позбавлені й зараз такої можливості – лазня працює в звичному режимі, включаючи суботу. Послуги платні, ціньова політика  не змінилася.

Перейти до вмісту