Кошти, виручені від платного в’їзду на кладовище, скеровують на благоустрій території

13:55 16 Травня 2022

Платний в’їзд на територію міського кладовища запровадили в травні минулого року, у зв’язку з необхідністю врегулювання руху транспорту та благоустрою даної території.

Плату було встановлено рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. Відтак проїзд на територію кладовища для 1 легкового автомобіля становить 20 гривень, для вантажного – 120 гривень. З того часу ціна не змінювалась, а виручені кошти скеровують на реалізацію необхідних заходів благоустрою та упорядкування території.

Про це повідомив керівник КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда.

За виручені кошти було облаштовано вбиральню та приміщення для переодягання гробарів. Також проводимо систематичну роботу з оновлення вказівників секторів кладовища, – розповідає Володимир Суда.

За словами очільника комунального підприємства, запроваджений минулоріч платний в’їзд дав можливість обмежити самовільні заїзди на територію кладовища. Адже раніше туди заїжджало чимало автівок, які без потреби роз’їжджали по території на великій швидкості.

Щодо питання дороги, про яке часто згадують мешканці громади, то на вимогу керівництва міста, КП «СМУ», яке обслуговує територію кладовища, також зобов’язане здійснити підсипку дороги щебнем.

Перейти до вмісту