Координаційна нарада керівників правоохоронних органів Дрогобиччини затвердила план заходів до липня 2021 року

14:47 23 Квітня 2021

У п’ятницю, 23 квітня, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Дрогобиччини. Засідання відбулося під головуванням керівника Дрогобицької окружної прокуратури Євгена Давидова. Участь у нараді взяли керівники місцевого самоврядування та правоохоронних органів. Дрогобицьку міську раду представляли Володимир Коцюба – заступник міського голови та Руслан Щерба – уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції.

У підсумку засідання координаційна нарада постановила, що стан боротьби зі злочинністю та протидії корупції, захисту громадян і держави від протиправних посягань, потребує покращення і комплексного вирішення правоохоронними відомствами області спільно з органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Керівникам правоохоронних органів необхідно реалізувати комплекс організаційно-практичних заходів щодо зміцнення законності і правопорядку, профілактики кримінальних правопорушень, усунення їх негативних наслідків, підвищення ефективності протидії злочинності та корупції.

Про виконання плану заходів керівників відповідних структурних підрозділів заслухають у липні цього року.

Перейти до вмісту