Конкурс на посаду директора Унятицького навчально-виховного комплексу

8:42 5 Жовтня 2021

На виконання статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (надалі – відділ освіти) наказом «Про проведення конкурсу на посаду директора Унятицького навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міської ради Львівської області» від 04.10.2021 № 01-2/252 прийняв рішення про проведення конкурсу на посаду директора Унятицького навчально-виховного комплексу “загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міської ради Львівської області, яка знаходиться за адресою: 82128, Львівська область, Дрогобицький район, село Унятичі, вулиця Івана Франка, будинок 50.

Умови оплати праці: посадовий оклад 6889 грн. (15 тарифний розряд).

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду директора Унятицького навчально-виховного комплексу “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міської ради Львівської області відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»: громадянин України, вільне володіння державною мовою, вища освіта не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше 3-х років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

До конкурсної комісії надають наступні документи:

– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

– автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

– копія паспорта громадянина України;

– копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

– документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

– копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

– довідка про відсутність судимості;

– довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Подача документів здійснюється до 4 листопада 2021 року включно у відділі освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області, який знаходиться за адресою: 82100, Львівська область, місто Дрогобич, вулиця Тараса Шевченка, будинок 21.

Конкурсний відбір буде здійснюватися 12 листопада 2021 року у приміщенні відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області у два етапи:

– перший етап – у письмовій тестовій формі перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України “Про освіту” та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти та перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання, загальною тривалістю 60 хвилин;

– другий етап – публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування, загальною тривалістю до 10 хвилин.

Особа, уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі – Пецкович Олександра Дмитрівна.

Тел. (244) 21598, E-mail: [email protected]

Зважаючи на наведене, відділ освіти просить 5 жовтня 2021 року оприлюднити на офіційному вебсайті Дрогобицької міської ради оголошення про проведення конкурсу із вказаною інформацією.

Перейти до вмісту