Конкурс на посаду директора Дрогобицького центру культури та мистецтв “Каменяр”. Склад конкурсної комісії. Інформація про кандидата.

19:01 12 Липня 2021

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 21 липня 2021р.о 10.00 годині в управлінні культури та розвитку туризму, вул. І.Франка, 20.

Відповідно до наказу управління культури та розвитку туризму виконавчих органів дрогобицької міської ради від 09 липня 2021 р.  № 14 “Про затвердження складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника”                                                                                           

затверджено персональний склад конкурсної комісії по добору на посаду директора Дрогобицького Центру культури та мистецтв «Каменяр»

Представники від Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради – органу управління:

 

– начальник управління культури та розвитку туризму,
– заступник міського голови з гуманітарних та соціальних питань,
-директор Дрогобицької дитячої музичної школи №2 імені Романа Сороки.
Згідно рішення  зборів трудового колективу працівників Дрогобицького Центру культури та мистецтв «Каменяр» і його народних домів-філій, протокол №1 від 24.06.2021 р.:

 

– юрисконсульт Львівської обласної  профспілкової організації;
 – викладач Дрогобицького фахового музичного коледжу ім. В.Барвінського, заступник голови ради профспілки працівників культури м. Дрогобича,
– директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр народної творчості та культосвітньої роботи».

 

Згідно протоколу №9 засідання Дрогобицької міської профспілкової організації Профспілки працівників культури України від 30.06.2021:

 

– викладач, голова первинної п/о профспілки Дрогобицької дитячої музичної школи №2 імені Романа Сороки,

 

– головний бухгалтер КЗ ДМР «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина»
– завідувач художньо-постановочної частини, голова первинної п/о КЗ ДМР «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».

Секретарем конкурсних комісій призначити Луцьку Галину Василівну – головного спеціаліста відділу культури та мистецтв Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

Інформація про кандидата.

Сех Іван Ярославович.

 

Перейти до вмісту