Конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР і початку формування складу комісії

10:08 4 Травня 2022

Дрогобицька міська рада, на виконання рішення виконавчого комітету від 02.05.2022 № 114 «Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради та створення конкурсної комісії», у відповідності до затвердженого виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради «Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради» від 24.03.2022 № 73 (далі Порядок), оголошує про початок конкурсу на заміщення вакантної посади та початку формування складу комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради, яке розташоване за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич вул. А.Шептицького, 11.

З інформацією щодо основних напрямків діяльності, завдань, структури, річного звіту про діяльність та Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради можна ознайомити на офіційній сторінці сайту Дрогобицької міської ради у розділі «КНП охорони здоров’я».

Основні вимоги до претендента на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради (далі Претендент):

– громадянство України;

– вільне володіння українською мовою;

– вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я»;

– стаж роботи на керівних посадах понад 5 років.

Перелік документів, що надаються Претендентами для участі у конкурсі:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію (у випадках, визначених законодавством);

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність Претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 Порядку;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане Претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 Порядку;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 Порядку;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Для формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради, просимо подати представників в склад комісії:

– представники виконавчого комітету Дрогобицької міської ради із обов’язковим залучення працівників відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради;

– представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

– представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають кандидатури відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради, органу який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.

Документи учасників конкурсу подаються в запечатаному вигляді, крім документів та заяв кандидатів в члени конкурсної комісії та заяв Претендентів про участь у конкурсі.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе Претендент та кандидат в члени конкурсної комісії.

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків, та умов праці надається відділом кадрів відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради додатково.

Форма та розмір заробітної плати директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради визначається контрактом.

Дата початку приймання документів представників, для формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради: з 04 травня по 18 травня 2022 року включно.

Дата початку приймання документів Претендентів на участь в конкурсі заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради: з 04 травня по 24 травня 2022 року включно.

Зазначені вище документи подаються за адресою: м. Дрогобич, вул. Шкільна, 7 начальнику відділу кадрів відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради з проходженням реєстрації вхідної документації в секретаря.

Розгляд комісією заяв Претендентів і доданих до них документів – відбудеться 25 травня 2022 року о 10.00 за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1 другий поверх приміщення «Світлиці».

Дата проведення конкурсу: 27 травня 2022 року.

Місце проведення: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, другий поверх приміщення «Світлиці».

Довідки за телефоном. тел. (03244) 3-83-36.

Перейти до вмісту