Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору-служби містобудівного кадастру відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Оновлено)

7 Липня 16:30

Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектору-служби містобудівного кадастру відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (тимчасово, на час відсутності основного працівника).

Основні вимоги до кандидатів: освіта вища, не нижче ступеня бакалавра (спеціалізація – архітектура), володіння державною мовою, знання та вміння в галузі експлуатації комп’ютерної техніки та офісного програмування.

До конкурсної комісії надають наступні документи:

– заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

– заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

– 2 фотокартки розміром 4 х 6;

– копії документів про освіту, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку;

– копію  військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних)

– копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України

– заповнена декларація на сайті НАЗК.

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов праці надається відділом кадрів додатково.

Термін документів продовжено до 14 серпня, у зв’язку з внесенням змін в оголошення. Документи приймаються за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, каб. 211. тел. 37168.

Перейти до вмісту