Конкурс для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського парку на вулиці Володимира Великого в м. Дрогобичі» та затвердження програми конкурсу та складу журі

8:48 20 Травня 2022

Дрогобицька міська рада з 20.05.2022 р. по 01.07.2022 р. проводить місцевий відкритий конкурс для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського парку на вулиці Володимира Великого в м. Дрогобичі».

Конкурс проводиться згідно постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999   № 2137 «Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів», в один тур, без сплати учасниками конкурсу реєстраційного внеску.

Завдання конкурсу: створення природно-рекреаційного комплексу, який з новими функціями увійде в систему міських парків міста, внесе функціональне різноманіття, доповнить спортивну інфраструктуру (тир, скейт-парк, стіна для скелелазання, мотузковий парк тощо), та простір для проведення етно-культурних заходів, забезпечить ефективне використання його території і об’єктів впродовж всього року, дозвілля населення різних вікових груп із можливістю використання в усі пори року.

Бажаючим взяти участь в конкурсі звертатися до відповідального організатора конкурсу – відділ містобудування та архітектури, за адресою пл. Ринок, 20, 4 поверх, м. Дрогобич. Термін реєстрації учасників конкурсу до 01.06.2022 р.

До участі в конкурсі запрошуються професіонали, студенти та аматори, авторські колективи фахівців та окремі фахівці, які практикують діяльність у сфері архітектури, дизайну та скульптури.

Перейти до вмісту