Комунікація з громадою в умовах воєнного стану: впродовж січня на адресу Дрогобицької міської ради надійшло 359 звернень громадян

11:14 3 Лютого 2023

В період з 1 по 31 січня 2023 року на адресу Дрогобицької міської ради поступило 359 звернень громадян, з яких через урядову гарячу лінію – 56, а через гарячу лінію області – 46. Також надійшло 7 колективних звернень.

Про це інформує загальний відділ Дрогобицької міської ради.

Окрім звернень громадян, за січень 2023 року у загальному відділі ради було зареєстровано:
– 293 листи від Львівської ОВА, підприємств, організацій та установ,
– 123 листи з судів, поліції, прокуратури (з них 7 контрольних),
– 13 запитів на інформацію,
– 539 листів вихідної кореспонденції міської ради.

Що стосується звернень громадян, більшість з них стосувались надання матеріальної допомоги. Таких звернень надійшло 176. Збільшилась кількість звернень громадян щодо невчасної виплати або відмови у виплаті допомоги ВПО, проте зменшилась кількість звернень щодо розгляду питань у сфері землеустрою.

Працівниками загального відділу було підготовлено 18 доручень керівництва міста, з них міського голови – 6, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому – 12.

Також за січень 2023 року було видано 63 розпорядження міського голови.

Протягом місяця було проведено 2 засідання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, на яких прийнято 18 рішень. Ознайомитися з рішеннями виконкому можна за посиланням: https://doc.drohobych-rada.gov.ua.

Загальний відділ ради нагадує, на час військового стану не проводиться особистий прийом громадян керівництвом міської ради, а також виїзні прийоми міського голови. Проте відбуваються зустрічі з головами ОСББ, колективами комунальних установ та підприємств.

Натомість мешканці можуть подавати звернення чи скарги в письмовому чи електронному форматі, звертатись на міську гарячу лінію, а також користуватись електронними сервісами громади. Зокрема – Електронним кабінетом мешканця Дрогобицької громади та сервісом «Відкрите місто».

Перейти до вмісту