Комунальники закликають дрогобичан, по можливості, здійснювати оплату за компослуги

12:53 7 Березня 2022
Другий тиждень військових дії в державі ставить під загрозу функціонування фінансової системи громад. Паніка серед населення, ведення активних військових дій агресором на Сході та центрі України, негативно впливають на ситуацію з фінансовими надходженнями до бюджетів міст. Дрогобич не виняток. Знизилися як податкові надходження, так і зазнають збитків комунальні підприємства, через низький рівень проплат від населення. Серед таких підприємств ДКП «Комунальник», яке займається вивезенням сміття, КП «Дрогобичводоканал», КП «СМУ», КП «Управитель ЖЕО» та ряд інших.
У зв’язку із цим керівники комунальних установ та влада Дрогобича звертаються до громадян із проханням – по можливості здійснювати оплату за спожиті компослуги. Оскільки, припинення надходженнь проплат за комунальні послуги призведе до колапсу в комунальній сфері міста та територіальній громаді.
Кожен мешканець повинен зрозуміти, окрім активної боротьби із агресором на передовій, ми повинні забезпечити повноцінне функціонування життєдіяльності нашої громади та її важливих об’єктів. Тому закликаємо дрогобичан здійснювати оплату за комунальні послуги, якими кожен користується. Будьмо єдиними в такий складний час!, – закликав мешканців міський голова Дрогобича Тарас Кучма.
Перейти до вмісту