Комунальники Дрогобича працюють в посиленому режимі – снігопади прогнозують впродовж наступних днів

15:42 13 Грудня 2021

У зв’язку із снігопадами, які щедро ідуть другий день поспіль – комунальники Дрогобича працюють в посиленому режимі. Як повідомив керівник КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда, починаючи від 12 грудня комунальні служби міста цілодобово здійснюють очищення доріг та тротуарів міста від снігу. Головне завдання, яке поставлено перед комунальниками – прохідність пішохідних доріжок та автомагістралей.

Зокрема, у Дрогобичі до очищення тротуарів задіяно бобкат, вулицями міста курсують три  піскорозкидувачі, а також КАМАЗ з відвалом та трактор. Працюють і комунальники, які розчищають доріжки. Зважаючи на снігопад, який не припиняється другий день поспіль і, найймовірніше, ітиме й завтра, деякі вулиці снігоочисні машини розчищають по кілька разів, – коментує Володимир Суда.

Також  за словами керівника КП «СМУ», снігоочисна техніка виїжджала в села Залужани, Меденичі, Нижні Гаї та інші населені пункти територіальної громади. У Стебнику до розчищення доріг міста залучено снігоочисну техніку приватних структур.

Був ускладнений доїзд до Ступниці, однак за очищення цієї дороги відповідає Райавтодор. Проте ми як можемо так і надаємо допомогу в розчищенні доріг мешканцям нашої територіальної громади та не залишаємо людей на одинці із проблемами, – додає Володимир Суда.

За словами комунальних служб міста, очищення міжквартальних дворів – завдання кожного ОСББ.

Зважаючи на погіршення погодних умов – снігоочисна техніка Дрогобича курсуватиме вулицями міста впродовж цілої ночі – додають в КП «СМУ».

Перейти до вмісту