Комунальники Дрогобича наводять благоустрій на вулицях міста: косять газони, фарбують лавки

14:49 11 Серпня 2021

Комунальники Дрогобича та підрядні організації приступили до активного благоустрою міста. Як стверджують у Департаменті міського господарства, більшість робіт із благоустрою – планові і не стільки пов’язані із наближенням головного свята держави – Дня Незалежності. Так до прикладу, цими днями підрядна організація ТзОВ «Тандем» провела просапування клумб на площі Замкова Гора, вулиці Ковальській та на площі Тараса Шевченка.

Як повідомила Надія Гвоздецька, заступниця начальника відділу з питань експлуатації об’єктів благоустрою і житлового фонду Департаменту міського господарства  – силами КП «СМУ» проводяться роботи із фарбування лавок у центральній частині міста.

Це щорічні традиційні роботи із поновлення фарби на лавках, оскільки стара від погодних умов вигоряє та лущиться, – розповіла Надія Гвоздецька.

Окрім того у найближчий час  заплановано провести підрізання дерев гілок, які надвисають над пішохідними доріжками. Мова іде про вулиці Трускавецьку, Бандери та низку центральних. Також у планах комунальників косіння газонів у центральній частині міста та прилеглих вулиць. Уже провели ці роботи на вулиці Стрийській та Грушевського. Заплановано на найближчі дні – косіння газонів на Пилипа Орлика, Трускавецькій, Чорновола, Ковальській, Стефаника тощо. Окрім цього буде здійснено  благоустрій кладовищ та біля пам’ятних знаків міста.

Перейти до вмісту