Комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради про проведення  аукціону на нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул.Січових Стрільців, 11, площею 12.5 кв.м

16:13 6 Лютого 2023

Оголошення  Комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради про проведення  аукціону на нежитлове приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул.Січових Стрільців, 11, площею 12.5 кв.м.

1.Інформація про орендодавця: Комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради

(код за ЄДРПОУ 19163609).

Адреса: 82100, м. Дрогобич, вул.Шептицького , 22.

Контактний тел. (032) 2-33-54, з 1000 до 1700 у робочі дні.

Бухгалтер  Пелікан М.Б.

Електронна адреса: [email protected]

2.Інформація про балансоутримувача: Комунальне некомерційне підприємство «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради (код за ЄДРПОУ 19163609).

Адреса балансоутримувача: 82100, м. Дрогобич, вул. С.Стрільців, 22.

Телефон балансоутримувача: (032) 2-33-54

Електронна адреса: [email protected]

3.Інформація про об’єкт оренди.

Місцезнаходження об’єкта: м. Дрогобич, вул. С.Стрільців, 11.

Найменування об’єкта та його площа: нежитлове приміщення, площею 12.5 кв.м, розташоване на третьому поверсі нежитлової триповерхової цегляної будівлі.

Ринкова вартість нежитлового приміщення становить 121391 грн. без ПДВ.

Технічний стан об’єкта: задовільний.

Загальна інформація про об’єкт:

  • не є пам’яткою культурної спадщини;
  • вхід здійснюється через вхід загального користування;
  • в податковій заставі не перебуває та під арештом не знаходиться;
  • фотографічне зображення, технічна документація об’єкта та проект договору додається.

4.Інформація про аукціон та умови його проведення.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.

Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено 17 лютого 2023 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні та електронному аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 19 год 30 хв до 20 годин 30 хв дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 год 15 хв до 16 годин 45 хв дня проведення електронного аукціону.

Строк оренди: 4р. 11 місяців

Цільове використання: для розміщення стоматологічного кабінету  (надання стоматологічних послуг).

  Стартова орендна плата з урахуванням ПДВ – 2430,00 грн.

Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій становить 1 крок.

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону встановлюється на рівні 1 відсотка стартової орендної плати об’єкта оренди – 24,30 грн.

Розмір гарантійного внеску : 9720 грн.00 коп.

Розмір реєстраційного внеску 670грн.00 коп.

            Додаткові умови:

  1.    Орендар сплачує 100% розміру орендної плати на рахунок орендодавця.
  2. Крім орендної плати Орендар самостійно сплачує за послуги з прибирання території, за комунальні послуги та вивіз сміття та інші послуги передбачені проектом договору.
  3. Здійснює страхування об’єкта оренди на користь балансоутримувача;
  4. Орендар самостійно здійснює охорону території приміщення та інші експлуатаційні послуги.
  5. Ремонт під власні потреби здійснюється силами та за рахунок Орендаря за погодженням з Орендодавцем.
  6. Орендні канікули не передбачені.

Додаткова інформація:

Для участі в аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у аукціоні.

Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для  перерахування гарантійного та реєстраційного внеску доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

Аукціон проводиться відповідно до ЗУ «Про оренду державного і комунального майна» та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 № 483  «Деякі питання оренди державного та комунального майна» та Регламентом роботи електронної торгової системи «Prozorro. Продажі»

Орендар повинен відповідати вимогам статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Переможець електронного аукціону:

  • підписує протокол про результати електронного аукціону та надає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію, протягом десяти робочих днів з дня, наступного за днем його формування електронною торговою системою;
  • укладає договір оренди об’єкта з орендодавцем, балансоутримувачем  протягом 20 робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу про результати електронного аукціону.

Переможець електронного аукціону, який відмовився від підписання протоколу про результати електронного аукціону або договору оренди, позбавляється права на участь у подальших аукціонах з оренди того самого об’єкта, а також сплачені гарантійний та реєстраційний внески не повертаються такому переможцю та перераховуються оператором електронного майданчика, через якого надано найвищу цінову пропозицію, на казначейський рахунок, зазначений орендодавцем в оголошенні.

Переможець, який підписав договір оренди, сплачує орендну плату на р/р № UA623808050000000026000607111 в АТ «Райффайзен банк Аваль».

Реквізити для перерахування операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних орендарів в національній валюті ГУК, Львів (Дрогобицька ТГ),24060300 № UA278999980314060544000013931 ДКСУ, ЄДРПОУ 38008294.

Час і місце проведення огляду об’єкта: ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР (балансоутримувач) годину огляду об’єкта за телефоном: (032) 2-33-54 з 1000 до 1700 у робочі дні.

  1. Технічні реквізити оголошення:

Період між електронним аукціоном з умовами та електронним аукціоном із зниженням стартової ціни, між електронним аукціоном із зниженням стартової ціни та електронним аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 21 календарний день з дати публікації відповідного оголошення про передачу майна в оренду в ЕТС «Prozorro.Продажі».

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/.

Наказ КНП «Дрогобицької міської поліклініки» ДМР  від 06/02/2023.№81 «Про проведення аукціону на нежитлове приміщення та рішення Дрогобицької міської ради від 26.01.2023 №1445.

Перейти до вмісту