Комп’ютерний клас Гімназії №5 поповнився новою технікою

12:56 15 Березня 2023

У сфері освіти сьогодні відбуваються трансформаційні процеси, мета яких осучаснити навчальний процес та зробити його цікавішим для учнів. Реалізація переважної більшості освітянських задач сьогодні неможлива без використання сучасних гаджетів та технологій. Вони дають змогу вчителю працювати продуктивніше, креативніше готувати та подавати свої уроки, а учням — ефективно засвоювати матеріал.

Під час одного з робочих візитів, посадовці міської ради зауважили, що у Гімназії №5 імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького гостро стоїть проблема у поповненні матеріально-технічної бази закладу освіти. В межах візиту міський голова Дрогобича Тарас Кучма, керівник КУ «Інститут міста Дрогобича» та керівник відділу освіти Віталій Вовків оглянули комп’ютерний клас Гімназії, у якому є нестача новітньої техніки для забезпечення якісного освітнього процесу. Цю проблему намагаються вирішити із залученням міжнародних партнерів та донорів.

Так, цими днями матеріально-технічна база навчальної установи поповнилась ще одним ноутбуком. Його педагогічному колективу передав дрогобичанин, митець, який зараз проживає у Мюнхені Олександр Гейдек. На місці ноутбук допомогли доукомплектувати необхідним програмним забезпеченням викладачі Ліцею №1 Орест Знак, Світлана Фаринович та менеджер КУ «Інститут міста Дрогобича» Юрій Яцків.

Педагоги освітньої установи зазначають, що відкриті до діалогу і з іншими благочинцями, оскільки потреба в новітніх ноутбуках в Гімназії №5, наразі, залишається відкритою.

Перейти до вмісту