Компанія LEONI оголосила про набір працівників

14:14 12 Липня 2021

ТзОВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ» – найпотужніший інвестиційний проект німецького концерну LEONI AG в Україні та є яскравим прикладом тісної економічної, інвестиційної та науково-технічної співпраці між Україною та Німеччиною. В розбудову українського проекту інвестовано близько 65 млн. євро.

ТзOВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ» належить до підрозділу «Кабельні Мережі». Завод в м. Стрий успішно функціонує на українському ринку праці більше 19 років, забезпечуючи роботою близько 5000 працівників. Комплектація перших зразків продукції розпочалась у серпні 2002 року, а у вересні 2017 року було відкрито другий завод концерну у м. Коломия, де на сьогоднішній день працює понад 2600 працівників.

Загальна площа підприємства в м. Стрий складає 65 000 м² з виробничими площами 48 000 м², а в м. Коломия 64 800 м² з виробничими площами 22 000 м². Крім цього, компанія забезпечує своїх працівників безкоштовним довезенням, медичним страхуванням та пільговим харчуванням.

Автомобільна промисловість є головним клієнтом, для якого LEONI розробляє і виготовляє високоякісну продукцію – комплексні бортові системи з інтегрованою електронікою. Виготовлені на заводі LEONI в Україні кабельні мережі постачають на заводи Польщі, Словаччини, Угорщини, Чеської Республіки, Німеччини, Іспанії, Португалії, Італії, Бельгії, Великобританії, США та Австрії.

Заповнити анкету: https://form.jotformeu.com

Перейти до вмісту