Команда одного з банків висадила 10 сакур у центральній частині міста

16:08 30 Квітня 2021

У передвеликодній тиждень команда Банку Львів, висадила алею з 10 сакур поблизу Дрогобицької Духовної Семінарії.

Банк Львів у співпраці з міською владою визначили місце для висадки та сорт дерев, які найкраще підходять для міських умов та будуть доречним естетичним доповненням цього громадського простору у центрі міста.

“Дрогобич — у ньому вся сіль! Краще і не сказати, але знати треба точно — зробити своє місто комфортним може кожен з нас. Команда Дрогобицького відділення Банку Львів хоче бачити своє старовинне місто — зеленим, квітучим і зручним. Ми із особливим завзяттям долучились до озеленення міста. Цієї середи висадили в центральній частині міста — галявина навпроти Катедрального собору Пресвятої Трійці біля стін Духовної Семінарії 10 сакур. Емоції переповнюють, ми щасливі. Дрогобич заслуговує бути привабливим містом для мешканців та туристів”, — говорить Тетяна Ільїна, керівниця Дрогобицького відділення Банку Львів.

“Так, ми купили 10 сакур відповідного сорту і своїми силами висадили ці дерева за відповідними вимогами, які нам надали спеціалісти комунального підприємства. До речі, представники відповідних служб були поруч з нами, допомагали та контролювати правильність висадки та фіксації молодих насаджень”, — продовжує Тетяна.

Банк Львів — відповідальна команда фахівців, яка не тільки надає якісні банківські послуги, але й активно бере участь у покращенні громадських просторів у містах, де розташовані відділення. У Дрогобичі відділення Банку Львів знаходиться за адресою вулиця Лесі Українки 16.

З 2020 року Банк Львів має свою власну Стратегію сталого розвитку та всебічно підтримує екологічні ініціативи як внутрішньо у банку — вже є станції сортування сміття у відділеннях та організовано збір батарейок, розширено мапу велопарковок. А також цільової для клієнтів також пропонує багато цікавих фінансових пропозицій Банк для бізнесу, який ощадно використовують енергоресурси та/або сприяють розвитку екологічних технологій ведення бізнесу.

Банк Львів — це європейський банк, який з 1990 року надає надійні банківські послуги бізнесу та приватним особам у Західній Україні. Візія Банку Львів — бути банком №1 у Західній Україні для людей, які активно розвивають та вдосконалюють локальне бізнес-середовище. Команда Банку Львів будує нову банківську культуру на основі прозорих відносин та спільних цілей. Місія Банку Львів полягає у створенні можливостей, наданні підтримки та обміні досвідом для усіх, хто прагне більшого.

Перейти до вмісту