Коли рідні на війні: у Дрогобичі створюють групу взаємодопомоги для родин воїнів

16:47 11 Липня 2022

У середу, 13 липня, відбудеться перше засідання групи взаємодопомоги, яка носитиме назву «Дрогобич. Родини тих, хто на війні».

Створити групу для тих, чиї рідні зараз на війні та захищають нашу країну, доручив міський голова Тарас Кучма.

Іноді з фронту приходять різні сумнівні новини, або на якийсь час втрачається зв’язок з рідною людиною, яка зараз там, на передовій. Це непросто пережити. Особливо наодинці. Тому сьогодні, як ніколи, треба підтримувати один одного. Ми можемо зробити це, створивши майданчик для комунікації, де проговорюватимемо всі наболілі питання, – наголошує міський голова Тарас Кучма.

Відтак відділ сім’ї та молоді Дрогобицької міської ради розпочинає роботу в закритій групі взаємодопомоги та анонсує першу зустріч.

Головна мета роботи нашої групи – об’єднати родини воїнів задля спільної комунікації, взаємопідтримки та надання психологічної допомоги. Ми будемо залучати на наші зустрічі психологів, юристів, медиків, щоб учасники групи могли отримати необхідну допомогу, консультацію потрібного спеціаліста та могли проговорити наболілі теми у закритому колі однодумців, – анонсує начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко.

Перша зустріч відбудеться вже цієї середи, 13 липня, о 15.00 в світлиці Дрогобицької міської ради.

До участі запрошуються люди, чиї рідні зараз на війні.

Перейти до вмісту