Ковід знижує оберти: кількість недужих на Дрогобиччині третій тиждень поспіль зменшується

10:21 10 Квітня 2023

За останні сім днів на Дрогобиччині зменшується кількість первинно виявлених недужих із діагнозом ковід. Так, станом на 10 квітня зафіксовано 12 нових вападків інфікування недугою. Тоді як минулого тижня – кількість недужих становила 19 осіб. Таку інформацію цього понеділка повідомив під час щотижневої апаратної наради у мерії керівник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба.

В стаціонарі інфекційного відділу Стебницької лікарні перебуває 14 пацієнтів.

Стан усіх недужих середньої важкості. П’ятеро осіб переведені в реанімаційне відділення. До апаратів ШВЛ, на щастя, ніхто не під’єднаний. Зважаючи на щотижневу динаміку зниження недуги в регіоні є сподівання, що через тиждень-другий ковідна недуга відступить повністю. Тож фіксуватимемо на Дрогобиччині лиш поодинокі випадки хвороби, – зазначив Володимир Чуба.

Паралельно в територіальній громаді триває і вакцинальна кампанія. Пункти вакцинації у Дрогобичі традиційно працюють в центральній міській поліклініці, поліклінічному відділенні на вулиці Пилипа Орлика, у Стебницькій та районній поліклініках. Там наявна вакцина CoronaVac та Pfizer. Щотижня вакцинують до 70 пацієнтів.

Фото: з мережі Інтернет

Перейти до вмісту