Ковідна недуга не збавляє обертів – за минулий тиждень в регіоні захворіло понад тисячу людей

10:05 14 Лютого 2022

Такі дані 14 лютого на щотижневій апаратній нараді озвучив керівник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба. За його словами, за останні 7 днів в регіоні ковід підтвердили в 1044 осіб. Із них – 327 недужих із Дрогобича.

По місту спостерігаємо тенденцію до зниження рівня захворюваності, за останні сім днів фіксуємо зменшення недужих на 34 особи, – додає Володимир Чуба.

Також зменшення хворих зафіксовано і в Стебнику – за останній тиждень там підтверджено 44 випадки захворюваності, що на 54 менше ніж за аналогічний період позаминулого тижня.

Протилежна картина із захворюваності на ковід спостерігається в Бориславі, Східниці та Трускавці – додає Володимир Чуба.

Так, за останні 7 днів у Трускавці ковід діагностували в 72 осіб, приріс недужих становить 32 особи в порівнянні із позаминулим тижнем.

У Бориславі та Східниці занедужало 311 осіб, що на 48 більше, ніж за аналогічний період позаминулого тижня. У Дрогобицькому районі зафіксовано 290 хворих, приріст недужих становить 105 осіб, в порівнянні з позаминулим тижнем.

Що стосується рівня вакцинації – то на Дрогобиччині першою дозою вакциновано 42% населення, другою – 39,7%.

 

Перейти до вмісту