КНП “Дрогобицька міська стоматологiчна полiклiнiка” продовжує очолювати Вікторія Біда

18:08 14 Лютого 2020

У закладах охорони здоров’я Дрогобича та Стебника відбулися кадрові ротації — у п’ятьох комунальних некомерційних підприємствах відбулися зміни керівників. Такі зміни пов’язані із завершенням дії строку контрактів укладених з керівниками.

Нагадаємо, 6 лютого відбулося друге засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору кандидатів на посади керівників КНП охорони здоров`я Дрогобича.

Комісія рекомендувала міському голові укласти контракти на посаду керівника КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» з Андрієм Коцюбою, керівника КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» – Романом Ігнатишином, керівника КНП «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» – Вікторією Бідою.

Кандидатуру Ярослава Стрийського на посаду керівника КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» комісія не підтримала, а на посаду керівника КНП «Стебницька міська лікарня» жодної кандидатури не було подано.

У п’ятницю, 14 лютого, міський голова Тарас Кучма разом з начальником відділу охорони здоров’я ДМР Володимиром Чубою побували у КНП “Дрогобицька міська стоматологiчна полiклiнiка”. У ході візиту посадовці привітали з перемогою у конкурсі та призначенням на посаду директора КНП Вікторію Біду.

Перейти до вмісту