Книга про сучасну Україну від міністра розвитку громад: Володимир Чернишов передав для Дрогобича промоційну англомовну книгу

9:34 7 Вересня 2022

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов видав англомовну книгу про Україну. Книга є маленькою енциклопедією України, у якій можна прочитати як про найвизначніші історичні події нашої країни, так і про українські народні страви. Такі факти дозволяють світові краще пізнати нашу державу.

Один з екземплярів, разом з вітальною листівкою з нагоди Дня незалежності України, автор надіслав до Дрогобича.

Дякую Олексію Чернишову за пророблену ним роботу і за такий чудовий подарунок! Такі книги є надзвичайно важливими, адже їхня мета – розповідати всім про неповторність нашої країни. Хай весь світ читає та пізнає ще більше фактів про нашу країну, про красу та багатство нашої культури та тисячолітні традиції української нації. Сьогодні, в час боротьби за збереження нашої незалежності, – нам як ніколи треба говорити про це, – наголосив міський голова Тарас Кучма.

Книга видана англійською мовою. Вона складається з таких розділів: енергоефективність, історія, культура, їжа, місця, природа, спорт та технології.

У вступі до енциклопедії автор наголошує, що це – унікальна книга про Україну – країну з багатою історією, різноманітною природою, культурою, архітектурою, неймовірними відкриттями, визначними спортивними досягненнями… Тут описані події, які мали вплив на цілі покоління, залишали свої «сліди», а часом і змінювали хід історії. Тут також йдеться про людей, чиї імена принесли славу Україні та, дякуючи кому, країна – відома, її поважають.

В цій книзі, поряд з усіма відомими історичними фактами та рисами, є також історії, без яких концепція України була б недовершеною. Я радий, що ви можете пізнати надихаючі проекти по енергоефективності, що вже впроваджені в різних регіонах та кількість яких щороку зростає. Безсумнівно, енергоефективність – це подушка стабільності для економіки розвиненої країни та засіб зміцнення незалежності України.

Яка вона – сучасна Україна? Це сильна та незалежна країна, сила якої складається із багатьох аспектів. Є регіони з потужною економікою та культурною ідентичністю, красиві міста та села, захоплюючі громади, щасливі сім’ї. Це також і результат миру та фінансової стабільності, інновацій та успішних зусиль в різних напрямках. Та понад усе – це люди, яким є різниця, котрі впроваджують реформи та змінюють країну на краще, – наголошує автор, міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Перейти до вмісту