Кличко та Кучма відкрили турнір з боксу. Тепер щорічно «Кубок Дрогобича» відбуватиметься під патронатом братів Кличків

16:53 21 Вересня 2021

У межах відзначення 930-річчя міста, у Дрогобичі започаткували проведення «Кубку Дрогобича» з боксу, який відбуватиметься щороку під патронатом братів Кличків. Перший турнір, в день святкування ювілею міста, відкрив особисто Віталій Кличко.

«Ми все зробили для того, щоб Віталій Кличко приїхав до нас. Він любить Дрогобич, любить дрогобичан, тому сьогодні він розділив з нами радість святкування 930-річчя нашого міста» – зазначив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Міський голова Києва та голова Асоціації міст України, чемпіон світу з боксу Віталій Кличко поспілкувався з учасниками змагань, поділився своїм досвідом та побажав юним спортсменам мріяти, працювати над собою та досягати поставлених цілей.

«Вийшла дуже натхненна та мотивуюча розмова. Це дуже добре, що Віталій зміг приїхати і поділитися з дітьми своїм досвідом, розповісти про те, яким був його шлях у спорті. Це приклад для дітей, що немає нічого неможливого. Треба мріяти і йти до своєї мети» – наголосила депутатка Верховної ради 8 скликання Оксана Юринець.

У цьогорічному кубку взяли участь 160 учасників, – команди з Дрогобича, Стебника, Трускавця, Стрия та Львова. Поєдинки тривали впродовж усього дня 21 вересня. Переможців було нагороджено медалями, грамотами та кубками.

Цьогоріч «Кубок Дрогобича» з боксу під патронатом братів Кличків відбувається в місті вперше. Його планують проводити регулярно та щорічно. Під час офіційного відкриття міський голова Дрогобича Тарас Кучма взяв на себе зобов’язання про щорічну підтримку спортивного заходу міською радою. Віталій Кличко – патронатство над заходом.

«Дякуючи меру Дрогобича Тарасу Кучмі, який підтримує з нами тісний зв’язок, – я сьогодні тут. Ми підтримуємо Ваше місто і всі позитивні ініціативи, які тут роблять» – наголосив Віталій Кличко.

Перейти до вмісту