Керівництву ринку доручено облаштувати відповідні місця для торгівлі молочною продукцією

13:22 12 Травня 2020

Два тижні тому, після пом`якшення умов карантину, у Дрогобичі запрацював продуктовий ринок. Згодом запрацювали овочева частина ринку та м`ясні павільйони.

У зв’язку зі зростанням попиту серед покупців на молочну продукцію, а також бажанням продавців реалізувати таку продукцію, у вівторок, 12 травня, під час щотижневої наради міського голови з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста міський голова Тарас Кучма доручив керівництву ринку облаштувати відповідні місця в овочевій частині ринку.

«Вслід за продуктовим, овочевим та м`ясним ринками ми повинні відновити роботу і молочного ринку. Молочна частина ринку, як і інші ринки, повинна працювати з дотримання усіх протиепідемічних заходів та наданням відповідних робочих місць торговцям. Як тільки керівництво ринку облаштує відповідні місця, охочі реалізувати таку продукцію можуть заходи в ринок і здійснювати продаж. Несанкціонованої торгівлі навколо території ринку бути не може», – прокоментував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту